Peronsaari - luonnonkaunis koko perheen
	pysäkki keskellä Näsijärveä

Peronsaari (joissakin kartoissa Saarenperä) on luonnonkaunis pikku saari keskellä hämäläistä Näsijärveä. Saari tarjoaa loistavat virkistäytymismahdollisuudet veneileville aikuisille ja lapsille, ja varsin edulliseen hintaan: pysähtyminen ei maksa mitään, ja yöpymis- ja saunomishinnatkin ovat varsin edullisia.

Laituri Tukeviin venelaitureihin saat veneesi kiinnitettyä turvallisesti, ja rantojen syvyys riittää isommillekin köliveneille. Saaren länsipuolella on lisäksi tukevasti pohjassa seisovia poijuja, joiden avulla matalauppoamaiset veneet voivat kiinnittyä kauniille kalliorannalle.

Peronsaaren rannat ovat etupäässä kivi- ja hiekkapohjaisia. Saunan vieressä sijaitseva uimaranta on suojaisa ja matala, ja tarjoaa näin ollen loistavan pulikointipaikan perheen pienimmille. Ranta Saunomisen ja uimisen jälkeen onkin mukava nauttia kesäinen ateria jollakin saaren grillauspaikoista.

Sauna Saaren kehuttua puusaunaa lämmitetään ahkerasti pitkin kesää. Normaalisti saunapäivinä vieraat voivat käydä saunomassa ja kylpemässä omilla vuoroillaan edulliseen hintaan. Sauna on vuokrattavissa isommille porukoille vaikkapa koko illaksi. Jos haluat varmistua saunan saatavuudesta tiettynä ajankohtana, ota yhteyttä etukäteen.

Kruunaa kaunis lomapäivä tai viikonloppu veneilemällä Peronsaareen! Saaren vieraanvarainen väki toivottaa sinut aina tervetulleeksi!

Mitä Missä Soita Hinnat